Все буде так

«До середини березня росіяни дотиснуть Януковича на чергову порцію економічних поступок, після цього з ним можна буде прощатися. Він усім набрид, всіх кинув і всіх дратує .
Прем'єр з людським обличчям буде прозахідний і по суті буде проходити огляд напередодні президентських виборів, які за логікою речей повинні відбудуться восени. Чому восени, тому що не можна  затягувати з призначенням „смотрящого“ по Україні. Як варіант, провернуть реформу Конституції з виходом на парламентську республіку.
Зафіксується режим, де економічно домінуватиме Росія, а політично буде умовно прозахідний уряд, що свідчитиме про зміни і » про важку перемогу народу в боротьбі за свої демократичні права". Я не здивуюся, навіть якщо підпишуть якусь форму асоціації з ЄС.
За логікою Тимошенко випустять, спочатку за кордон полікуватися .
Відкритим залишається питання втримається Янукович до кінця березня чи ні. Швидше за все, утримається, якщо не помре від діареї до того моменту .
Вітер змін виявиться  ілюзією.
Реально нічого не зміниться, тому що це буде всього лише новий олігархічний консенсус, де поміняються особи, але не поміняється суть режиму.
Режим буде слабкий, тому що еліта буде управляти по старому, а зовнішньої підтримки буде недостатньо. Економічно ситуація стане ще гірше. Політики будуть грати на протиріччях між регіонами, поглиблюючи розкол.
У сумі це призведе до того, що народ дозріє на нове повстання. Воно вже буде конкретним, тому що ілюзій вже ні в кого не буде. Вже  не буде переговорів про консенсус, про Європу і так далі. Сотники Майдану, пройшовши  через репресії  розумітимуть, що сподіватися можна буде тільки на самих себе. Хто переможе, той візьме все. Битва буде люта, але не довга. Довго бардак тут не зможуть терпіти ні Росія, ні Захід .
PS: Під шумок може повернутися Юля і очолити повсталий народ.
Загалом, повільна українська революція ще довго буде радувати світ своїми сюжетними поворотами." — написав Юрій Романенко у ФБ.

1 коментар

Святослав Вишинський
Цікаво перечитувати через рік.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте