Лузери ретирувались

Сьогодні відбулись дві події, дуже різні по змісту, але з однаковою реакцією знакових персон. Спочатку  зустрічі голови ОДА з представниками студентських страйкомів намагались завадити декілька «опозиційних» депутатів обласної ради — вони грубо увірвались до зали, де відбувалась зустріч, та спробували внести деструктив у розмову, спровокувати конфлікт. Депутати Курко, Мунтян та невдаха Салагор були зупинені самими студентами і змушені були залишити приміщення під загальний сміх. А порівняння Курка з вчорашнім днем студенти зустріли оплесками.
Комісія з журналістської етики запросила Чернівецьких журналістів та редакторів друкованих, електронних та онлайн-видань на відверту розмову про стандарти журналістської етики в регіоні та в Україні. Вже пройшло майже пів години відвертої розмови, як «утренней лошадью» прискакав полевой командир, поціновувач гнилої ковбаси заслужений журналіст Петя Кобевко. Але побачивши в залі мене вискочив як ошпарений, пробурчавши про несумісність знаходитись в одному приміщенні з його викривачем. Ну і зовсім чесний Юра Чорней не витримав і, за компанію, теж сіганув. Одним словом — демократи.

6 коментарів

Вадим Пелех
будьте відвертими, він не захотів бути в одному приміщенні «з таким лайном» (підніміть свою стенограму)). до речі, а вас у якості кого запросили, у якості «чернівецьких журналістів» чи «редакторів»? і хто запросив?
Віктор Довганич
той хто бере гроші за завідомо замовні публікації, і біжить у ОДА на брифінг(хоча домовився з колегами не ходити до Папієва) і задає дибільне питання за 200 доларів не ЛАЙНО?
Запросили організатори, захід відкритий. Які ж у Вас подвійні стандарти. Як Галиць виганяв, то було не припустимо, а тут чого прийшов?
Вадим Пелех
вас не вигнали. вас просили піти. ви залишилися. пішли журналісти.
Светлана Исаченко
Пелех! А хто взагалі запрошував, як ти ту пишеш, на цю зустріч? Я зателефонувала кільком таки журналістам (навіть ти разом з Буркутом не зможете сказати, що ці люди далекі від журналістики) — ніхто не знав про це зібрання. Я також не знала, бо блоги Довганича не читаю, випадково натрапила, на так званому факультеті журналістики ЧНУ не буваю (дехто саме там довідався про засідання комісії Мостового). Інформація йшла потаємними каналами? Довганич у нас тепер провідник інформації про життя журналістської спільноти? Поясни, будь ласка, ситуацію, оскільки ти у нас великий журналістський діяч, майже як Довганич в блогерстві. Вже дякую! Чекаю, Пелех! (Краще було б переговорити телефоном, але ти зайнятий, скидаєш дзвінок).
Віктор Довганич
Треба читати блоги Довганича. Іноді, може навіть дуже рідко, там буває потрібна інформація.
Вадим Пелех
захід організовувала Комісія з журналістської етики. анонс висів на сайті і в соцмережах
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте