Кодекс етики в непрості для професії часи

Вівторок, 3 грудня Чернівці, конференц-зал готелю «Буковина» вул. Головна, 141 Початок о 16.00
Комісія з журналістської етики запрошує Чернівецьких журналістів та редакторів друкованих, електронних та онлайн-видань на відверту розмову про стандарти журналістської етики в регіоні та в Україні.
— «Проти влади» чи «допомагати владі»? Роль журналістики в гостро політизованому суспільному дискурсі.
— «Джинса для виживання»: Економічний тиск на редакційну політику ЗМІ та перспективи конвертування високих стандартів в стабільність доходу редакцій.
— «Цехова солідарність»: Можливості для самоорганізації журналістських середовищ та перспективи Кодексу етики українського журналіста
До розмови запрошуються головні редактори та провідні журналісти ЗМІ. Модератори розмови – Володимир Мостовий (голова Комісії з журналістської етики), Тарас Кузьмов (член Комісії з журналістської етики)
Цією зустріччю Комісія розпочинає низку регіональних дискусій, присвячених обговоренню найбільш «гарячих» тем для регіональних журналістських середовищ та презентації нової стратегії розвитку Комісії, затвердженої на цьогорічному з’їзді підписантів Етичного кодексу українського журналіста.

2 коментарі

Сергій Воронцов
хтось був?
Віктор Довганич
Терон, Смолдирева, Годнюк, Забродський, Пелех, зав кафедрою журналістики ЧНУ, редактор ВА-Банку, Чорней и Кобевко пришли и ретировались.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте