Офіційне пояснення

Зважаючи на особливу увагу до моєї фрази про «завдання блогерскої редакції» найчеснішого та справедливого, непідкупного та об'єктивного журналіста Юрія Чорнея з неупередженного, який завжди дотримується правил журналістської етики, інтернет-порталу «BukNews: Всі новини Буковини» пояснюю, для тих хто не зрозумів, що це означає. Дуже часто журналісти готуючи скандальний матеріал, на питання, чому вони це роблять, відповідають, що вони виконують завдання редакції. Маючи свій блог, я і є блогерська редакція. Виконував своє завдання, таким чином ще і постібався над журналістами. Розмістив свій матеріал в блоговій мережі Вкурсі, тільки тому, що був впевнений, що його не видалять. В свій час я перестав дописувати в блог на Букінфо саме через помийність сайту. І дуже задоволений Правилами блогової мережі Вкурсі, де всі пишуть під своїми іменами, коментарі авторизовані та перегляди не накручуються. А про причини, які спонукали мене зробити блогерське розслідування, розповім на прес-конференції. Зрозуміло, що не при чому тут, ні Святослав Вишинський, ні Михайло Шморгун, як би цього не хотів Юра Чорней, про якого, до речі, кіно буде далі.

10 коментарів

Михайло Шморгун
Я одного не розумію. Навіщо називати помийним сайт де сам друкувався?
Коли ми проводили кампанію «фільтруй раду» з рухом «Чесно» ми жодної копійки Букінфо не платили. Жодної. Тут все не так просто, що є хороші сайти, а є погані…
Тому, блін, давайте без ярликів… У Вкурсі своя специфіка, у Букінфо і Букньюза своя…
Святослав Вишинський
Судячи з усього, Віктор Довганич має на увазі характер анонімних коментарів, які з'являються і на «БукІнфо», і на інших інформаційних ресурсах.
Віктор Д-ич
Міша! Я розкаююсь!!! Я поступив дуже непорядно опублікувавши цю статтю, а видалити її рука не піднімається!!! Думаю, що у мене криза середнього віку і спрацьовують дитячі комплекси, яких у мене дуже багато. Не можу стриматись, щоб не написати якась гадості. А ще не можу пробачити всім, що мене не обрали до Верховної ради, а я так хотів…
Віктор Довганич
Фейк, зовсім я не хотів до ВР, я хотів на Марс!
Ігор Гамаль
Опубліковано під фейковим профілем Вконтактє: vk.com/id231671814
Даний профіль забанено на ВКурсі.
Василий Забродский
Ні Мишко. Сайт на якому коменти без авторськоі ідентифікаціі, і де сам власник сайту за бабло власними коментами тему розкручує — інакше як помийними не назвеш. Тут Віктор правий.
Віктор Д-ич
Яка авторська ідентифікація? Ти про що???
Віктор Довганич
Ого фейковий аккаут вже створили у Контакті! Ніколи не був зареєстрований в Контакті.
коментар було видалено
коментар було видалено
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте