Прошу вибачення за компіляцію

Вчора готувався до анонсованого круглого столу bukinist.vkursi.com/5755.html. Всіх же цікавить питання Mykola Kostynyan Viktor Dovganych, прийдете? Та ще й Yurij Chornej Щойно я розніс це запрошення працівникам усіх комунальних книгарень. Не застав тільки мужню директорку Лучаферул. Занесу завтра або вже в понеділок. Всі хочуть бачити Довганича з концепцією розвитку Буковинської книги. Миколо, ти теж приходь на обговорення. Будеш від громадського сектору))) Ось і працював над матеріалом. Але, здається, перепрацював і не замітив як порушив vkursi.com/page/about/ і, що прискорбно, саме те, що мені в ній найбільше подобається: «Основне правило мережі полягає в тому, щоб дописувати самостійно. Обсяг і періодичність записів не регламентовані і залежать від особистого часу та натхнення — проте активність дописувачів відзначається рейтинговою шкалою, висуваючи найпопулярніших авторів на вищі позиції і таким чином акумулюючи відвідуваність їхніх блогів. На блогах ВКурсі публікуються як аналітичні статті, так і особисті роздуми, короткі ремарки, оцінки поточних і непоточних подій, подані як формальною, так і напівформальною мовою, як великі за обсягом, так і компактного виду. В мережі не допускається передрук чужих матеріалів, новин чи статей, щоб наповнення блогів було дійсно авторським».

Тому прошу вибачення у спільноти ВКурсі, за завданні незручності. Ще раз перечитав Концепцію, і пересвідчився, яка ж вона правильна! А мережа ВКурсі є найкращою!!! «Щиро» (В. Ющенко).

7 коментарів

Михайло Шморгун
Принципова позиція не буде здаватися. Думаю це показовий момент, що змінюватися треба всім… Але, наприклад, Довганич визнав свою правоту, а деякі журналісти — ні.Планку поставили високо.
Правда — це слова від душі, щирість чужих слів буде видно одразу. І це добре…
Светлана Исаченко
Михайле, ти щось забалакався остаточно. Навіщо свою правоту визнавати? І яка ж була у Довганича правота, яку він визнав?
Михайло Шморгун
Я помилився (неправоту). Дякую вам за уважність.
Забалакався
Светлана Исаченко
У цьому випадку «вам» треба писати з великої літери. Це стосується багатьох вкурсівців. Чи правила ввічливості, які поза часом, не розповсюджуються на цю мережу?
Михайло Шморгун
Я вам нє скажу за всю Адессу…
Я скажу за себе.
Є у тому, що Ви пишите принципові речі, а є особисті. Принципові речі варто визнавати, навіть якщо це неприємно. Особисті ж () можна і проігнорувати.
Крім того пані Світлана. Ви не зареєструвалися в мережі Вкурсі, тому внутрішні правила на Вас не поширюються. Тому я не впевнений, що доцільно відповідати на Ваші закиди стосовно етичної орфографії… Ваше розуміння етики нічим не обмежується окрім Вашої волі, тому я навіть якщо приведу найточніші і найвірніші аргументи буду виглядати дурником, бо гратиму за Вашими правилами, які Ви в любий момент можете змінити…
Така філософія убила журналістику і поступово убиває Мою державу. Таке мені «нєподуше».
Светлана Исаченко
Ооооо! Сонечко, Михайлику! Які ж це закиди, які ж це мої правила! Просто не можу не сказати тобі (і не тільки тобі) про те, що зробить тебе (і не тільки тебе) ще кращим, ще більш освіченим і культурним! Не хочеш? Ображаєшся? Гаразд, сиди де сидиш! Прапор в руки, дитино! Розуміння етики вироблено віками і поколіннями розумних, освічених, культурних людей, і воно має передаватися з покоління в покоління! Не моя вина, що тобі (і не тільки тобі) раніше не прищепили (батьки, школа, навіть університет) правило хорошого тону, яке, окрім всього, полягає і у ввічливому письмовому звертанні до другої особи однини з великої літери. Не про мене ж особисто йдеться. Виявляється, ти про це вперше чуєш, це для тебе новина, якісь внутрішні вигадані щойно правила, тому так образливо реагуєш! Що ж, сиди і далі у своєму шанці. Вибачай, що потурбувала!
Михайло Шморгун
Нажаль не можу бути настільки емоційним, як Ви. Переходячи на особисті образи, Ви незавважили, що я апелював до рівності для всіх, а Ви до образ всієї спільноти…
Це так по-журналістськи)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте