Випадкові свідки

Два дні поспіль спостерігаю за корпоративним конфліктом між засновниками телекомпанії ТВА. Не берусь судити хто кого кинув, і хто сьогодні залишився ні з чим. Звернув увагу на збіг обставин, які присутні у всіх епізодах конфлікту. Це участь у дійстві народних депутатів України. Спочатку два нардепи, Москаль та Дирій, приймали участь у заблокуванні Забродського в офісному приміщенні, а на слідуючий день вже інші два нардепи, Пишний та Бурбак (який, до речі, вже відчув себе царем), були присутні при спробі зайти в приміщення бухгалтерії ТВА. І не стільки видається дивним їх присутність, як те, що всі вони пояснюють, що опинились там ВИПАДКОВО. Цитую: «У прес-релізі зазначено, що випадковими свідками сьогоднішніх зборів учасників, прийнятих ними рішень, а також спроб Василя Забродського застосувати вогнепальну зброю до присутніх на зборах учасників стали також народні депутати України». Нібито випадково прийшов на допомогу ще один народний депутат України, «фронтовик» Максим Бурбак. — Я корінний чернівчанин, йшов повз. І цікаво, що тут. Розбійний напад, когось вбили?, — запитав Максим Бурбак, народний депутат України.

Вони що нас за лохів тримають? І чим відрізняються від злочинної влади?

PS. Лексика згідно спілкування учасників.

7 коментарів

Михайло Шморгун
Э така штука, як конфлікт інтересів. По-простому, це коли я відповідаю за «спільне», а по факту борюся за своє. В цивілізованих країнах — це кінець політичної карьєри…
Я уже давно говорив, що опозиція нічим не краща влади. Шукати варто альтернативу, а не міняти шило на мило…
Антон Шкуро
А там, де виникає конфлікт бізнес інтересів, то діють правила вуличних «розборок»… не дивно ж
Єлена Малиновська
Кажуть було цікаво коли, Ви заявили на брифінгу губернатора, що Забродський МАЙЖЕ ЗАСТРЕЛИВ ЛЮДИНУ. Так творчо інтерпретуєте факти. Виходить, що і Ви свідок. Бо голослівним у такій справі не солідно бути.
Віктор Довганич
Шановна пані Єлено! Там де я, завжди цікаво. А факти річ уперта. Вони або є, або їх немає. І наостанок. Голослівним бути взагалі не солідно.
P.S. Шкода, що у Вас на аватарці нема фото.
Єлена Малиновська
Звісно, там де Ви завжди свято. Тільки от, я звикла називати факти своїми іменами. Якщо звучать слова: МАЙЖЕ ЗАСТРЕЛИВ, то значить стріляв. А цього, настільки всім відомо, не було. То хіба це не голослівність?
P.S.А чому шкода, що нема мого фото на аватарці?
Віктор Довганич
Гарна у нас дискусія. Пропоную продовжити в приват. Заодно і фото побачу!
Єлена Малиновська
Які саме фото Вас цікавлять?:)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте