Слідуючий Микола Федорук?

Вищий адміністративний суд скасував депутатські повноваження Павла Балоги та Олександра Домбровського. Суд виніс рішення:

— визнати відсутність повноважень депутата;
— визнати відсутність статусу народного депутата;
— визнати необхідність проведення повторних виборів на 71 та 11 округах;
— скасувати відповідну постанову ЦВК про реєстрацію депутатів.

Я абсолютно не є прихильником Домбровського, тим більше Балоги. Але це безпрецедентне рішення показує, що влада, використовуючи суд, знову показала нам, що ми не народ. Ми вівці, які мовчать. Ми вже змовчали, коли в Печерському суді арештували Тимошенко, ми мовчимо, коли її знову незаконно звинувачують у причетності до вбивства Щербаня. Дії влади при прийнятті Податкового кодексу, тиск на підприємців, наїзд членів Сім'ї на бізнес інших, створення поліцейської держави сьогодні завершилось антиконституційним, незаконним рішенням суду. Вищого адміністративного суду, органу, який повинен захищати Закон. Рубікон перейдено, демократія завершилась, влада стала режимом.

7 коментарів

Юрій Чорней
Пане Вікторе! Це, що підказка для суддів на кого їм ще варто звернути увагу? :)
Святослав Вишинський
Демократія завершилась давно. Вона перманентно «завершується» у свідомості тих, хто не може з цим змиритись.
Володимир Антонюк
А чому саме Федорук? Стосовно Федорука ніяких претензій у влади немає. Віталька, правда, намагався заляпати слиною ефір, але то просто санітари не вслідкували. А та, Федорук — нормально себе веде. В бійках участі не бере, тихенько там собі десь сидить.
Андрій Круглашов
Свят сказав красиво. Питання — що з цим робити. Коридори можливостей дедалі вужчі. Тепер навіть парламентарі вже більше не перебувають в безпеці.
Михайло Шморгун
Вам жалко двох депутатІв? Перестаньте!!!
Каста недоторканих у нас побільше. Це і судді, і високопосадові мєнти, і спецслужбісти, і місцеві князьки, і кримінальні авторитети…
Якщо вони будуть одне одному горлянки гризти у мене виникне лише одне питання — «де попкорн»? Я своєї радості по цьому приводу не скриваю…
А те, що Віктор Михайлович додав до «компашки» Федорука, так це він напевне помилився, бо Федорук гравець вищої ліги.
Сергій Янушевський
я приєднаюся з «хлібом» і будемо разом дивитися на «видовище», як вони гризуть горлянки один одному)
Сергій Янушевський
Знаєте я погоджуюся зі словами ініціатора цього судового процесу Кармазіним: "… Перед законом всі рівні, отже всі колись будуть відповідати за свої вчинки. Правоохоронні органи довели факт злочину під час виборів на цих округах, а суд не зміг цим знехтувати і брати на себе відповідальність, маючи докази фальсифікації. Що ж стосується політичного підтексту в цій справі, то я взагалі не бачу причин для турбування з боку опозиції. Це не їх колеги і вони не мають жодного відношення до опозиційної діяльності..."
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте