Аргентинський вундеркінд!

Гравець іспанської «Барселони» та збірної Аргентини Ліонель Мессі вчетверте став кращим гравцем світу. Фантастична гра у 2012 році принесла свої результати. Спочатку він побив 40-річної давнини рекорд Герда Мюллера (85 голів), і забив 91 мяч за рік! І ось, 7 січня 2013 року, у швейцарському Цюріху йому було вручено Золотий мяч ФІФА. Впевнений, що на сьогоднішній день він вже перевершив всіх своїх попередників, включаючи Марадону, і навіть Пеле, і є кращим футболістом за всю історію футболу. Прогнозую, що найближчі 30 років нікому не вдасться перевершити його досягнення. Як на мене, гідний приклад для молоді, як можна добитись успіху.



9 коментарів

Михайло Шморгун
До речі. При всіх своїх успіхах, як гравеця — Ліонель не може похвалитися тією любовю, яку мав Марадона. При цьому, Мессі кращий як гравець, але Марадонна жив у «своїй епосі»…

Є про це класний док. фільм Кустуріци… uakino.net/video/7468
Олексій Пономаренко
Не знаю, після перегляду фільму в мене тільки відраза до Марадонни з«явилась. Повсюду я, я, я… Хоча гравець він був доволі цікавий, але до Мессі зараз всім як до неба.
Михайло Шморгун
Але Марадона харизматичніше, відвертіше, простіше! За це люди його люблять і досьогодні. Аргентина (Тоді), яка воювала за Мальвіни і раділа «руці Бога», як провидінню Вищих сил, перемогу справедливості. Це була перемога цілої нації, цілого пласту протестної культури, людей, які окрім футболу не мали жодної радості в житті.
А Мессі — це Бог, який грає у футбол воімя корпоративних босів, реклами і «глобального вболівальника» ( вболівальника «без обличчя» зате з гаманцем… )
… субєктивно…
Олексій Пономаренко
Я розумію тебе, є у ультрас русі таке поняття як «Егеінст модерн футбол» (ліньки англіцькою набирати).
Тоді все інакше було, і радянські футболісти грали за ідею, і футболісти були харезматичні, нині їх поступово перетворюють, якщо вже не перетворили на машини для заробляння грошей. І такі перемоги як тоді у Аргентини зараз майже просто нереальні.
Олег Тудан
«Эгейнст модерн футбол» пошло из Англии, причем здесь наши фанаты.
Олексій Пономаренко
При тому, що в Англії все це провалилось… саме у ультрас русі.
Олег Тудан
На Руси актуальнее «эгейст мордор футбол»
Олег Тудан
нудный фильм до ужаса, всю ленту Куштурица кичится тем, что Марадона его друг.
Михайло Шморгун
Марадона теж весь фільм «кичится» своєю дружбою з Фіделем, а Кустуріца його просто тролить…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте