Приємна подія

Гарно дякую пану Михайлу Шморгуну за запрошення до професійної спільноти дописувачів блогової мережі Вкурсі.ком. Скажу відверто, що після співпраці з відомим сайтом бажання публічно висловлювати свої думки не знаходило відгуку. Але, був приємно враженний після ознайомлення з Концепцією мережі. Особливо порадувало те, що "… концепція дозволяє створити серйозне і фахове блогове середовище, яке таким чином стає не тільки трибуною головно перед цільовим читачем, але й відповідальним дискусійним майданчиком, де немає спаму та легковажної анонімності. Це підіймає реальну значимість ВКурсі порівняно з іншими аналогами, де цільові читачі нечисельні, а більшість становлять випадкові візитери з пошукових систем, що в результаті зводить коефіцієнт корисності опублікованої інформації до мінімального рівня."

Ось це справа! Висловлюю вдячність авторам Концепції за такі вагомі особливості функціонування проекту.

4 коментарі

Святослав Вишинський
Авторам Концепції приємно. Її текст писався майже три роки тому разом із початком мережі ВКурсі.ком — з того часу в мережі з'явилось багато нового, що відображено в історії проекту — зокрема, і протягом 2012 р. Лаконічно суть мережі висловлена у Правилах.

Що буде цікаво знати: в полі «Оцінити» під кожним дописом Ви бачите імена блогерів, які позитивно (зелений колір) або негативно (червоний колір) оцінили його. Поле «Поширити» показує користувачів, які, використовуючи кнопки під дописом, поширили його у відповідних соціальних мережах (ручне поширення не враховується). Вище над цими полями — статистика переглядів, в якій показуєть цифра виключно унікальних прочитань допису (перегляди автора, подвійні кліки та ін. не враховуються). В коментарях і в дописах можна вставляти зображення і коди відео. Коментарі деревовидні — на кожен можна відповідати окремо і формувати незалежну гілку дискусії. При бажанні можна забороняти коментування або обмежувати його колом блогерів, відсіюючи користувачів із соціальних мереж. Цілком анонімне коментування на ВКурсі.ком відсутнє. Всі дописи потрапляють у стрічку трансляції (див., зокрема, «BukNews», «Citizen Journal», «InBuk»).
Андрій Круглашов
Раді вітати на Вкурсі!
Михайло Шморгун
Вітаємо Віктор Михайлович!

Від себе скажу, що Віктор Михайлович (попри свою неоднозначність, як політика і громадського діяча) є достатньо знаковою фігурою у тому розумінні, що перший з поміж «старшого покоління місцевих політиків» почав ефективно використовувати соціальні мережі, як ефективний механізм ведення публічної комунікації…

Для деяких людей, цей перехід є таким самим символічним, як отримання Депардьє Російського громадянства...)
Вікторія Яшан
тепер ви мій друг-блогер не тільки по Фейсбуку, а ще й тут)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте